SUSŢINEREA TEZELOR DE LICENŢĂ LA DEPARTAMENTUL INGINERIE MECANICĂ DIN CADRUL FIMIT

După 4 ani de studii la UTM, studenții din cadrul Departamentului Inginerie Mecanică și-au demonstrat cunoștințele și abilitățile de inginer în cadrul susținerii proiectelor de licență. În perioada 7 – 8 iunie 2022 aceștia și-au prezentat lucrările care includ depozite frigorifice energo-eficiente, instalații de refrigerare ce funcționează cu agenți frigorifici naturali, lini tehnologice modernizate cu capacitate sporită de producere, mașini și instalații pentru valorificarea deșeurilor agroalimentare. Toate acestea au fost expuse în cadrul programelor de studii Inginerie Mecanică (IM) și Mașini și Instalații Frigorifice, Sisteme de Climatizare (MIFSC). Anul curent Departamentul IM a lansat pe piața muncii 21 de ingineri.

Toți studenții au susținut proiectele de licență cu succes. Cele mai bune lucrări au fost apreciate cu note de 10 fiind evidențiate prin actualitate, noutate și importanță majoră pentru industria Republicii Moldova. Autorii acestor proiecte de licență: Vezetiu Dorin, Pădurar Valentin și Dembiţchii Vladimir au fost premiați de către compania ”Efes Vitanta Moldova Brewery” pentru rezultatele remarcabile.

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .